FAQs

PROTOCOL COVID-19

– En el moment de fer la inscripció, tots els participants es comprometen a desistir de la seva participació a la MdM, en el cas que 14 dies abans de la cursa, hagin tingut o sospiten haver tingut, símptomes associats a la Covid-19, al mateix temps que asseguren, no haver estat en contacte amb cap persona diagnosticada de covid-19, o amb símptomes o sospites de símptomes associats a la Covid-19.

– Sortida: El MdM només disposarà d’un calaix de sortida, en aquest calaix, tots els participants hauran de guardar la distància de seguretat, alhora que portaran la mascareta ben posada.

– La Mascareta és material obligatori, aquesta s’usarà degudament en el calaix de sortida i fins a creuar l’arc de sortida.

– Durant la cursa, la mascareta no serà obligatòria, en els avituallaments tampoc, però sempre haurem de mantenir la distància de seguretat de 1’5 mtr.

– La mascareta és obligatòria? Sí, ho és, però el seu ús es limitarà; al calaix de sortida, o bé si hem de ser atesos pels serveis mèdics, o per alguna altra raó ens veiem obligats a no poder mantenir la distància mínima de seguretat.

Aquest protocol podria variar si les condicions sanitàries així ho aconsellen.

INSCRIPCIONS

– Les inscripcions estaran obertes des del 3 de maig i fins a l’11 de novembre en cas que no s’esgotin abans.

– En cap cas, a partir del 10 d’octubre es podran fer canvis ni devolucions a la inscripció, tampoc fer-ne traspàs al 2022.

– Fins al 10 d’octubre, tots els participants tenen dret a:
1- Demanar la devolució de la seva inscripció, sense cap motiu, i aquesta serà del 80% del total de l’import.
2- Realitzar canvi de titular.
3- Traspassar la seva inscripció a l’edició del 2022.

 

 

INSCRITS

El llistat d’inscrits estarà obert mitjançant l’enllaç: https://maratomontseny.com/ca/inscripcions/  aquest no s’actualitza automàticament, de manera que les inscripcions fetes al moment triguen uns dies a aparèixer. 

EQUIP TÈCNIC

Els corredors poden utilitzar tècnics o avitualladors propis, però aquests només es poden proveir en un radi de 50 mtrs de l’avituallament general.

GOTS

La MdM, no disposarà de gots en els seus avituallaments

BASTONS

L’ús de bastons està permès, aquests es podran deixar i recollir exclusivament en els avituallaments, i l’organització en cap cas se’n farà càrrec.

MATERIAL OBLIGATORI

La MdM només té com a material obligatori, la màscareta, però aquest punt podria variar en el cas que les circumstàncies meteorològiques així ho exigeixin, en aquest cas, es comunicaria durant el briefing del dissabte a les 20h i mitjançant les nostres rrss.

Aquest seria el material obligatori, en el cas de que les circumstàncies meteorològiques així ho requereixin :
– Jaqueta paravents amb membrana impermeable.
– Buff o gorra.
– Guants.
– Manta tèrmica.
– Telèfon mòbil amb bateria al 100% en el moment de la sortida.

 

Recordeu que la MdM, no disposarà de gots en els seus avituallaments.